Apple Watch SE (GPS) • 44 mm aluminiumboett silver • Sportband i Pride Edition – M/L (2023)

Table of Contents
Kompatibilitet Kompatibilitet

AppleWatch SE (GPS) • 44 mm aluminiumboett silver • Sportband i PrideEdition – M/L (1)

AppleWatchSE

"}; window.pageLevelData.summaryBuilderText = {"tiles":{"contentTile":{"viewName":"/templates/web/shared/fragment/MultipleFragmentTile.mustache","modelType":"contentTileType","render":"\n\n\n\t\t\n\t\t\t

\n

\n

Kompatibilitet

\n

\n AppleWatch SE (GPS) • 44 mm aluminiumboett silver • Sportband i PrideEdition – M/L (2)\n\n Som ett led i att minska vår miljöpåverkan säljer vi AppleWatch utan strömadapter. Använd din befintliga strömadapter eller lägg till en ny innan du checkar ut.

AppleWatch kräver en iPhone8 eller senare med iOS16 eller senare.

\n

\n

\n

\n\t\t\n\n","contentTileType":{"fragments":{"items":[{"index":0,"value":"

\n

\n

Kompatibilitet

\n

\n AppleWatch SE (GPS) • 44 mm aluminiumboett silver • Sportband i PrideEdition – M/L (3)\n\n Som ett led i att minska vår miljöpåverkan säljer vi AppleWatch utan strömadapter. Använd din befintliga strömadapter eller lägg till en ny innan du checkar ut.

AppleWatch kräver en iPhone8 eller senare med iOS16 eller senare.

\n

\n

\n

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}}}}}; window.pageLevelData.productRequirementText = {"fragments":{"items":[{"index":0,"value":"

\n

Några armband innehåller magneter som kan störa kompassfunktionen på AppleWatch.

\n Apple Watch kräver en iPhone8 eller senare med iOS 16 eller senare. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för AppleWatch som för iPhone. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Roaming är inte tillgängligt utanför täckningsområdet för operatörens mobilnät. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer. På apple.com/se/watch/cellular finns information om villkor och medverkande mobiloperatörer.\n

","first":true,"position":1,"last":false,"even":true},{"index":1,"value":"","first":false,"position":2,"last":true,"even":false}],"size":2}}; window.FAQ_SLOT_BOOTSTRAP = {"sectionId":null,"header":"Vanliga frågor","itemList":{"items":[{"index":0,"value":{"title":"Hur tar jag reda på vilken storlek jag ska ha på armbandet?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Apple Watch-armbanden finns i många olika stilar och storlekar.

\n\n

Välj först en boettstorlek och en stil på armbandet. Därefter kan du se vilka armbandsstorlekar som finns tillgängliga till den boetten. När du väljer ett armband kan du se vilka handledsmått det passar för. För att hitta rätt storlek på armbandet rekommenderar vi att du mäter omkretsen av din handled noga.

\n\n

Använd vår storleksguide för att hitta den perfekta storleken för dig om du väljer en sololoop. När du köper en sololoop får du anvisningar steg för steg för hur du mäter din handled med hjälp av ett utskrivbart verktyg eller vanliga föremål som du har hemma.

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":true,"position":1,"last":false,"even":true},{"index":1,"value":{"title":"Hur anpassar jag min Apple Watch?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"Du kan kombinera vilken boett som helst med nästan vilket armband som helst i Apple Watch Studio. När du hittar en kombination du gillar kan du spara den och sedan skapa nya att jämföra med.","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":2,"last":false,"even":false},{"index":2,"value":{"title":"Vad är skillnaden mellan GPS-modellen och den med GPS + Cellular?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Med GPS+Cellular-modellen håller du enkelt kontakten med dina närmaste och får den info som är viktigast för dig direkt på din AppleWatch. Med ett surfabonnemang kan du skicka och ta emot meddelanden, besvara telefonsamtal, ta emot notiser och streama AppleMusic och ApplePodcasts, även om du inte har din iPhone meddig.

\n

Med GPS-modellen måste du vara ansluten till din iPhone via Bluetooth eller wifi för att skicka och ta emot meddelanden, svara i telefon och få notiser. Den inbyggda gps:en fungerar även utan iPhone och registrerar distans, hastighet och rutt under träningspass.

\n\n

Läs mer om mobil uppkoppling och vilka operatörer som har stöd för AppleWatch

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":3,"last":false,"even":true},{"index":3,"value":{"title":"Vilka operatörer har stöd för Apple Watch med mobil uppkoppling?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

De olika mobiloperatörerna har olika typer av abonnemang*, men många av dem erbjuder kostnadsfria eller särskilda provabonnemang för AppleWatch. Kontakta din operatör för mer information.

\n

Läs mer om vilka operatörer som har stöd för AppleWatch

\n

*Roaming utomlands fungerar inte med AppleWatch GPS+Cellular. Du kan ändå ringa nödsamtal på de flesta platser i världen. Håll sidoknappen på AppleWatch Series8 (GPS+Cellular) eller AppleWatchSE (GPS+Cellular) intryckt så kopplas du till den hjälp du behöver, även om din iPhone är någon helt annanstans.

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":4,"last":false,"even":false},{"index":4,"value":{"title":"Vilka iPhone-modeller är kompatibla med Apple Watch?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

AppleWatch Ultra, AppleWatch8 och AppleWatchSE kräver en iPhone8 eller senare med iOS16 eller senare. AppleWatch är endast kompatibel med iPhone.

\n

\nFunktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk.

Visa hela listan","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":5,"last":false,"even":true},{"index":5,"value":{"title":"Är det enkelt att överföra mina data och ställa in en ny Apple Watch?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Du kan snabbt och enkelt ställa in din nya AppleWatch som du vill och överföra data till den, oavsett om du handlar online eller på Apple Store. Innehållet på AppleWatch säkerhetskopieras automatiskt till den iPhone du använder den med. Säkerhetskopian kan användas för att återskapa din AppleWatch. När du säkerhetskopierar din iPhone sparas även dina AppleWatch-data.

\n\n

Ta hjälp av Apples specialister och upptäck alla fantastiska saker som du kan göra med din nya AppleWatch. När vi har skickat din AppleWatch blir du inbjuden att boka ett personligt uppstartspass online, där du kan välja vilka ämnesområden som du vill veta mer om. För över dina data till din nya AppleWatch före passet med hjälp av våra onlinehandledningar, så att du kan utnyttja tiden så effektivt som möjligt.

\n

Läs om hur du ställer in och överför data till din nya AppleWatch.

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":6,"last":false,"even":false},{"index":6,"value":{"title":"Hur fungerar Apple Trade In?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Med Apple Trade In är det enkelt att få ett tillgodohavande som du kan använda till att köpa en ny Apple Watch. Det är bara att svara på några frågor om din enhet. Vi ger dig ett uppskattat inbytesvärde baserat på vad du berättar för oss och krediterar vi dig via din valda betalningsmetod när vi har tagit emot inbytesenheten.\nOm du inte kan få ett inbytesvärde kan du återvinna den utan kostnad.

\n\n

Vi skickar ett kostnadsfritt inbytespaket när du har godtagit det uppskattade inbytesvärdet. När vi får din inbytesenhet kontrollerar vi skicket på den och om allt stämmer så är inbytet klart. Om din enhet inte är i det skick du har angett får du ett mejl som beskriver nästa steg. Om värdet på din enhet överstiger kostnaden för din nya Apple Watch får du ett Apple-presentkort på mejlen med det återstående beloppet.

\n\n

Det tar i allmänhet 2–3 veckor att göra inbytet online.

\n\n

Du kan även byta in din enhet på Apple Store när du handlar, men inbytesvärdet i butiken kan avvika från det uppskattade inbytesvärdet som du får online.

\n

Läs mer om AppleTradeIn

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":7,"last":false,"even":true},{"index":7,"value":{"title":"","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":8,"last":false,"even":false},{"index":8,"value":{"title":"Vilka leveransalternativ finns det och när får jag mina varor?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Alla uppskattningar baseras på varornas tillgänglighet och vilket leveransalternativ du har valt. Du får ett slutgiltigt leveransdatum efter att du har gjort din beställning.

\n

Standardleverans är gratis för alla onlinebeställningar. Du kan även uppgradera ditt leveranssätt mot en extra avgift.

\n

Beroende på var du bor kan du eventuellt välja hämtning på Apple Store. Vid utcheckningen kan du välja att hämta dina produkter på en AppleStore i närheten.

\n

Beställningar via apple.com kan endast levereras inom det land eller den region där köpet genomfördes. Besök den lokala sajten för det land dit du vill att produkterna ska levereras.

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":9,"last":false,"even":true},{"index":9,"value":{"title":"Kan jag lämna tillbaka min Apple Watch?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Ja. Du kan returnera din Apple Watch till oss om du ångrar dig och inte vill behålla den. Din returnerade Apple Watch måste vara i gott skick och i originalförpackningen, med alla tillbehör, handböcker och instruktioner. För returer gäller Apples villkor för försäljning och återbetalning.

\n

Lär mer om returer, återbetalningar och byten

","first":true,"position":1,"last":true,"even":true}],"size":1}},"first":false,"position":10,"last":true,"even":false}],"size":10},"footer":null,"isDefaultOpen":false,"faqString":"{\"sectionId\":null,\"header\":\"Vanliga frågor\",\"itemList\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":{\"title\":\"Hur tar jag reda på vilken storlek jag ska ha på armbandet?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Apple Watch-armbanden finns i många olika stilar och storlekar.

\\n\\n

Välj först en boettstorlek och en stil på armbandet. Därefter kan du se vilka armbandsstorlekar som finns tillgängliga till den boetten. När du väljer ett armband kan du se vilka handledsmått det passar för. För att hitta rätt storlek på armbandet rekommenderar vi att du mäter omkretsen av din handled noga.

\\n\\n

Använd vår storleksguide för att hitta den perfekta storleken för dig om du väljer en sololoop. När du köper en sololoop får du anvisningar steg för steg för hur du mäter din handled med hjälp av ett utskrivbart verktyg eller vanliga föremål som du har hemma.

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":true,\"position\":1,\"last\":false,\"even\":true},{\"index\":1,\"value\":{\"title\":\"Hur anpassar jag min Apple Watch?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"Du kan kombinera vilken boett som helst med nästan vilket armband som helst i Apple Watch Studio. När du hittar en kombination du gillar kan du spara den och sedan skapa nya att jämföra med.\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":2,\"last\":false,\"even\":false},{\"index\":2,\"value\":{\"title\":\"Vad är skillnaden mellan GPS-modellen och den med GPS + Cellular?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Med GPS+Cellular-modellen håller du enkelt kontakten med dina närmaste och får den info som är viktigast för dig direkt på din AppleWatch. Med ett surfabonnemang kan du skicka och ta emot meddelanden, besvara telefonsamtal, ta emot notiser och streama AppleMusic och ApplePodcasts, även om du inte har din iPhone meddig.

\\n

Med GPS-modellen måste du vara ansluten till din iPhone via Bluetooth eller wifi för att skicka och ta emot meddelanden, svara i telefon och få notiser. Den inbyggda gps:en fungerar även utan iPhone och registrerar distans, hastighet och rutt under träningspass.

\\n\\n

Läs mer om mobil uppkoppling och vilka operatörer som har stöd för AppleWatch

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":3,\"last\":false,\"even\":true},{\"index\":3,\"value\":{\"title\":\"Vilka operatörer har stöd för Apple Watch med mobil uppkoppling?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

De olika mobiloperatörerna har olika typer av abonnemang*, men många av dem erbjuder kostnadsfria eller särskilda provabonnemang för AppleWatch. Kontakta din operatör för mer information.

\\n

Läs mer om vilka operatörer som har stöd för AppleWatch

\\n

*Roaming utomlands fungerar inte med AppleWatch GPS+Cellular. Du kan ändå ringa nödsamtal på de flesta platser i världen. Håll sidoknappen på AppleWatch Series8 (GPS+Cellular) eller AppleWatchSE (GPS+Cellular) intryckt så kopplas du till den hjälp du behöver, även om din iPhone är någon helt annanstans.

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":4,\"last\":false,\"even\":false},{\"index\":4,\"value\":{\"title\":\"Vilka iPhone-modeller är kompatibla med Apple Watch?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

AppleWatch Ultra, AppleWatch8 och AppleWatchSE kräver en iPhone8 eller senare med iOS16 eller senare. AppleWatch är endast kompatibel med iPhone.

\\n

\\nFunktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk.

Visa hela listan\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":5,\"last\":false,\"even\":true},{\"index\":5,\"value\":{\"title\":\"Är det enkelt att överföra mina data och ställa in en ny Apple Watch?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Du kan snabbt och enkelt ställa in din nya AppleWatch som du vill och överföra data till den, oavsett om du handlar online eller på Apple Store. Innehållet på AppleWatch säkerhetskopieras automatiskt till den iPhone du använder den med. Säkerhetskopian kan användas för att återskapa din AppleWatch. När du säkerhetskopierar din iPhone sparas även dina AppleWatch-data.

\\n\\n

Ta hjälp av Apples specialister och upptäck alla fantastiska saker som du kan göra med din nya AppleWatch. När vi har skickat din AppleWatch blir du inbjuden att boka ett personligt uppstartspass online, där du kan välja vilka ämnesområden som du vill veta mer om. För över dina data till din nya AppleWatch före passet med hjälp av våra onlinehandledningar, så att du kan utnyttja tiden så effektivt som möjligt.

\\n

Läs om hur du ställer in och överför data till din nya AppleWatch.

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":6,\"last\":false,\"even\":false},{\"index\":6,\"value\":{\"title\":\"Hur fungerar Apple Trade In?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Med Apple Trade In är det enkelt att få ett tillgodohavande som du kan använda till att köpa en ny Apple Watch. Det är bara att svara på några frågor om din enhet. Vi ger dig ett uppskattat inbytesvärde baserat på vad du berättar för oss och krediterar vi dig via din valda betalningsmetod när vi har tagit emot inbytesenheten.\\nOm du inte kan få ett inbytesvärde kan du återvinna den utan kostnad.

\\n\\n

Vi skickar ett kostnadsfritt inbytespaket när du har godtagit det uppskattade inbytesvärdet. När vi får din inbytesenhet kontrollerar vi skicket på den och om allt stämmer så är inbytet klart. Om din enhet inte är i det skick du har angett får du ett mejl som beskriver nästa steg. Om värdet på din enhet överstiger kostnaden för din nya Apple Watch får du ett Apple-presentkort på mejlen med det återstående beloppet.

\\n\\n

Det tar i allmänhet 2–3 veckor att göra inbytet online.

\\n\\n

Du kan även byta in din enhet på Apple Store när du handlar, men inbytesvärdet i butiken kan avvika från det uppskattade inbytesvärdet som du får online.

\\n

Läs mer om AppleTradeIn

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":7,\"last\":false,\"even\":true},{\"index\":7,\"value\":{\"title\":\"\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":8,\"last\":false,\"even\":false},{\"index\":8,\"value\":{\"title\":\"Vilka leveransalternativ finns det och när får jag mina varor?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Alla uppskattningar baseras på varornas tillgänglighet och vilket leveransalternativ du har valt. Du får ett slutgiltigt leveransdatum efter att du har gjort din beställning.

\\n

Standardleverans är gratis för alla onlinebeställningar. Du kan även uppgradera ditt leveranssätt mot en extra avgift.

\\n

Beroende på var du bor kan du eventuellt välja hämtning på Apple Store. Vid utcheckningen kan du välja att hämta dina produkter på en AppleStore i närheten.

\\n

Beställningar via apple.com kan endast levereras inom det land eller den region där köpet genomfördes. Besök den lokala sajten för det land dit du vill att produkterna ska levereras.

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":9,\"last\":false,\"even\":true},{\"index\":9,\"value\":{\"title\":\"Kan jag lämna tillbaka min Apple Watch?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Ja. Du kan returnera din Apple Watch till oss om du ångrar dig och inte vill behålla den. Din returnerade Apple Watch måste vara i gott skick och i originalförpackningen, med alla tillbehör, handböcker och instruktioner. För returer gäller Apples villkor för försäljning och återbetalning.

\\n

Lär mer om returer, återbetalningar och byten

\",\"first\":true,\"position\":1,\"last\":true,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"position\":10,\"last\":true,\"even\":false}],\"size\":10},\"footer\":null,\"isDefaultOpen\":false}"};

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated: 12/06/2023

Views: 6332

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.