Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (2023)

Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (1)

Du lurer mest sannsynlig på hvordan se norsk tv i utlandet. Disse sidene begrenser tilgang til sitt innhold basert på brukerens plassering. Dette fører til at det er vanskelig å følge TV-programmer hjemmefra når man er utenlands. Denne artikkelen gir deg imidlertid en løsning på hvordan du kan se norsk tv i utlandet uten store anstrengelser.

Få det nå

Opphev blokkeringen norsk TV med ExpressVPN - 3 måneder gratis

ExpressVPN lar deg omgå geo-restriksjonen, se norsk TV uansett hvor du er. Spesialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS. Få nå med 49 % rabatt med 30 dager pengene-tilbake-garanti!

Artikkelen oppdatert på: 19. mars 2023

Innhold

Hvorfor er det ikke mulig å se norsk TV i utlandet?

Når man reiser ut av landet, vil man normalt oppleve såkalt geoblokkering på nettet se norsk tv i utlandet. Dette gjelder særlig for norske tv kanaler utlandet.

Dette skyldes lovgivning om copyright og lisensavtaler. Nettsider som tilbyr strømmetjenester har ofte eksklusive lisensrettigheter til innholdet de tilbyr. Som et resultat kan tjenestene være avgrenset til en spesifikk region.

På denne måten sikrer de at innholdet deres kun deles med brukere som har rett på det, som lisensbetalere. Det er en god løsning for å sikre at innholdet er tilgjengelig for de ”riktige” brukerne.

Dette innebærer imidlertid at du ikke får tilgang til det samme innholdet når du ser se norsk tv i utlandet, selv om du betaler for tjenesten. På grunn av dette får du ikke tilgang til strømmetjenester du betaler for når du for eksempel er på ferie.

Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (2)

Norske TV kanaler i utlandet, hva har du tilgang til? Sannsynligvis ingenting. Dette skyldes at de fleste TV-kanaler og nett-TV-sider har lisensavtaler med hundrevis av produksjonsselskaper og andre tilbydere av innhold.

Alle disse avtalene er inngått på mer eller mindre samme vilkår, og den enkelte kanalen har dermed begrenset mulighet for å dele innholdet utenfor sitt geografiske område.

Dersom du se norsk tv i utlandet, vil du gjerne få opp en melding hvor det står noe sånt som at ”Våre tjenester er ikke tilgjengelige i dette landet”. Enten det, eller så redirigeres du simpelheten bare til startsiden.

Hvordan får man tilgang til å se Norsk TV i utlandet

Det er aldri for sent å komme seg forbi de begrensningene strømmetjenestene setter opp. Det finnes en 100% lovlig måte å få tilgang på TV hjemmefra mens man er utenlands. Denne metoden sørger for at du får avblokkert begrensninger på online TV på noen få minutter, uansett hvor du befinner deg.

For å få tilgang til TV-innhold hjemmefra når du befinner deg utenlands, kan du bruke en VPN-tjeneste. Hva er VPN? For å gjøre det enkelt, er et virtuelt privat nettverk (VPN) en software som tilpasser din geografiske plassering til det innholdet du ønsker å avblokkere.

Når du knytter deg til en VPN-server, fungerer den som et mellomledd mellom din enhet og nettsiden du søker. All trafikken går gjennom denne serveren og får dermed avblokkert nettsiden for deg.

Dermed kan du strømme TV utenlands, akkurat som om du var hjemme. VPN-serveren er din mulighet for å avblokkere online TV når du befinner deg utenlands.

Hvordan se Norsk TV i utlandet – steg for steg

  1. Velg en VPN-software i listen over (de er alle til å stole på)
  2. Klipp på ExpressVPN
  3. Opprett en konto og abonner på tjenesten
  4. Last ned, installer og kjør softwaren
  5. I VPN klient velger du en server i Norge
  6. Klikk på ”Connect”-knappen
  7. Gå tilbake til nettside eller app, og last inn siden på nytt. Om man vil se på innhold fra Norge så velger du en norsk server og deretter går til de respektive tjenestene eller nettstedene.

Det er det! Nå kan du se på dine favorittprogrammer uansett hvor du befinner deg i verden. Og dette på alle dine mobile enheter!

Norske TV-kanaler du kan se i utlandet med VPN

Dette gjør man med en VPN. Du bestiller en avtale, oppretter bruker, laster ned gjeldende applikasjon, logger inn, bytter til en server i Norge og du skal nå kunne gå inn på nettstede eller tjeneste og se innhold som om du var hjemme i Norge.

TV2 Play

Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (3)

Hvordan se TV2, kan du se Norsk TV i utlandet? TV2 Play er en streamingkanal satt i Danmark som gir abonnentene friheten til å se live-kanaler og streame videoer på forespørsel. TV2 Play er geoblokkert utenfor Danmark i land som Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgia eller Frankrike.

Danske expats kan omgå disse geografiske begrensningene ved enten å bruke Smart DNS eller VPN. Les følgende veiledning for mer informasjon om hvordan du bruker disse verktøyene til å oppheve blokkeringen og se TV2 Play utenfor Danmark.. Skal man se TV2 i utlandet så vil man normalt være avhengig av en VPN.

Heldigvis er dette veldig enkelt å komme i gang med og du følge min guide nærmere om hvordan du kan se TV2 i utlandet her.

Viaplay

Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (4)

Hvordan se Norsk TV i utlandet gratis Viaplay er en on-demand videoplattform tilgjengelig i Norge og andre land. Viaplay lar deg se filmer og TV-serier online, samt sport (UEFA Champions League, Premier League, NFL, PGA Golf, Formel 1, KHL, NHL og ofte de olympiske leker).

Denne leverandøren ble lansert i mai 2007 og het på den tiden Viasat OnDemand.. I utlandet vil normalt innhold fra Norge være begrenset. Dette gjelder også Viaplay. Dersom du ønsker å se på Viaplay i utlandet så kan du følge min guide her.

NRK

Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (5)

Se tv i utlandet med Norsk rikskringkasting (NRK), kjent på engelsk som NRK, er Norges statlige radio- og fjernsynskringkastingsselskap, og den største medieorganisasjonen i Norge. NRK driver tre nasjonale TV-kanaler, flere digitale radiostasjoner og en betydelig nettvirksomhet..

Med NRK trenger man ikke betale for å se på nett, men de har ikke lisenser til å vise til utlandet. Derfor vil du trenge en VPN for å se innhold derfra. Les mer om NRK her.

Discovery+ Norsk

Hvordan se norsk TV i utlandet 2023? | PersonvernPåNettet.no (6)

Se Norsk TV i utlandet med Discovery+ Norsk. Selvom det finnes mange Norske TV kanaler i utlandet med en VPN, er Discovery+ Norsk er favoritt. Discovery+ er den offisielle strømmetjenesten for Discovery, Inc. Den tilbyr en rekke TV-serier og filmer på forespørsel fra en rekke kanaler som kan overraske deg. Frister dette? Isåfall kan du lese mer om dette her.

Hvordan se Norsk TV i utlandet og gratis VPN-tjenester

Det finnes flere gratis VPN-løsninger på markedet. Det er imidlertid få ting i verden som er gratis, inkludert VPN-tjenester. Organisasjonene som tilbyr gratis VPN-tjenester er på ingen måte ideelle organisasjoner.

Bak deres gratis tjenester er et nettverk med maskinvare, software og ansatte. En struktur som dette vil stort sett være forholdsvis dyr. Dermed kan man med sikkerhet gå ut fra at organisasjonen tjener penger på andre måter.

(Video) BREIVIK LER I RETTEN

Din navigeringsdata – søkehistorikken din, blant annet – er verdifull informasjon for de som opererer i kommersiell øyemed. Denne informasjonen kan organisasjonen selge til høyeste bud. Da kan du glemme å ha noen form for personvern online.

Videre er det høy sannsynlighet for at de gratis VPN-tjenestene ikke klarer å avblokkere online TV utenlands, og tjenestene vil typisk ha for lav hastighet til at du i det hele tatt kan strømme innholdet du vil se. Derfor anbefaler jeg at du prøver utExpressVPN med 30 dagers pengene tilbake garanti.

Hvilke VPN-tjenester er best for hvordan se Norsk TV i utlandet?

Det finnes ikke noen enkel måte å sammenligne ulike VPN-tjenester på, men det finnes noen hovedkriterier du bør fokusere på hvis hensikten med VPN er å se på TV fra utlandet:

  • VPN-tjenestens brukervennlighet: Noen VPN-tjenester tilbyr en bedre brukeropplevelse enn andre
  • VPN-tjenesten fart: Ettersom du ønsker en VPN for å strømme TV-programmer bør høy hastighet være et avgjørende moment i vurderingen din.
  • VPN-tjenestens evne til å avblokkere innhold: Her finner du alt fra alltid, normalt og fra tid til annen.
Best Alle Rundt 1

Redaktørens valg - ExpressVPN

Perfekt for torrenting og strømming

Veldig brukervennlig

Førsteklasses beskyttelse for anonymitet

30-dagers pengene tilbake-garanti

Spesialtilbud: 3 måneder GRATIS

9.8

(Video) Aarebrotforelesningen 2023

Gå til ExpressVPN

Finn ut mer

2

CyberGhost VPN

God hastighet for strømming

Brukervennlig

Over gjennomsnittet god beskyttelse

9.5

Gå til Cyberghost

Finn ut mer

3

Private Internet Access VPN

(Video) Opptøyer i Drammen: Her må nynazistene reddes fra slag og spark etter å ha oppsøkt SIAN-motstandere

Akseptabel for strømming og torrenting

Gjennomsnittlig beskyttelse

Fungerer i Kina

9.3

Gå til PIA

Finn ut mer

4

IPVanish VPN

Bedre for strømming enn torrenting

Akseptabel beskyttelse

9

(Video) Kommunalt fastsatt skattenivå | Dagsnytt 18 27.01.2023 Sture Pedersen

Gå til IPVanish

Finn ut mer

5

NordVPN

Fungerer best for torrenting

Brukervennlig

God beskyttelse

8.8

Gå til NordVPN

Finn ut mer

Fordelene med VPN

Det er faktisk mange grunner til at jeg anbefaler at alle med tilgang til internett bruker en VPN. For det handler om mer enn bare å se norsk TV i utlandet. Her får du en god oversikt over hvorfor du bør ha en VPN.

I tillegg til at det begrenses om du kan se norske TV kanaler i utlandet så har de fleste streamingtjenester froskjellig innhold i forhold til hvor du befinner deg. Dette gjelder for Netflix, Hulu, lokale TV-kanaler og lignende.

Med en VPN kan du skifte server til ønsket land og se innhold som om du skulle befinne deg der. Dersom du bytter til en server i USA vil du får mest mulig innhold fra Netflix siden det er der det er mest tilgjengelig. Du vil også bidra i kampen mot sensur siden eksterne aktører ønsker å kontrollere hva du ser.

Få økt grad av sikkerhet og anonymitet hos Norske TV kanaler i utlandet. En viktig del av hvorfor man bør bruke en VPN er din sikkerhet og anonymitet når du er på nett. Det kan være forskjellige lokale lover som gir staten tilgang til å se på hva du driver med. Dette vil du unngå med en VPN.

Samtidig kan det være mindre trygt dersom du er tilkoblet gratis WiFi-nettverk. Her vil en VPN definitivt bidra til å gjøre deg mye tryggere.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mars 2023

Hvordan se TV i utlandet – Konklusjon

Nå har du fått svaret på kan du se Norske TV kanaler i utlandet, og forslag til hvordan du kan se Norske TV kanaler i utlandet. Vi har også snakket om de forskjellige Norske TV kanaler i utlandet. Nå er det bare å begynne å se på norske tv kanaler i utlandet uten noen problemer!

Slutt å bli forgiftet av geo-restriksjoner på innhold! For det er veldig enkelt å se Norske TV fra utlandet med VPN-tilkobling til en server i Norge.

(Video) Ikke lov å se ned: Fladen setter ut kameraten

Det vanskeligste er nesten å finne den beste servicen. Men heldigvis anbefaler teamet vårt ExpressVPN. Selvfølgelig er de andre leverandørene i rangeringen min også gode. Ingenting hindrer deg i å prøve å se Norsk TV direkte fra utlandet gratis.

Nå kan du se norske kanaler fra utlandet! Og hvis historien til den lille skjermen i Norge interesserer deg, som oss, oppdag fakta og tall på denne siden.

Videos

1. Hvordan sende pakke i Norge? Bestill på nett når du skal sende pakker.
(Posten)
2. Videopresentasjon: Jobb deg ut av jobben på 4 år
(Utleie Eksperten)
3. Høyere rentenivå i Norge enn i utlandet (rentedifferansen)
(Kjell Røsvik)
4. Cómo ver NRK fuera de Noruega gratis | How to view NRK outside Norway for free
(Chic Chicarron)
5. UNGDOMMER REAGERER PÅ GALE NORSKE VIDEREGÅENDE FESTER (Russefeiring)
(REACT)
6. ÆRLIGE SANNHETEN OM FLYTTING TIL NEDERLAND | Q AND A PÅ EN BUSSHOLDEPLASS | Alissa
(AlissaTV)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated: 16/06/2023

Views: 5974

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.